DHMOS AGRINIOY PROSKLHSH 25 MARTIOY page 0001
Ανακοινώσεις Γενικά Εκδηλώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Καλό σας μεσημέρι!!!

  1. Παρασκευή 22/03/2024, 8:30, είναι η γιορτή του σχολείου μας στην αίθουσα εκδηλώσεων. Οι μαθητές αποχωρούν στις 10 με ευθύνη των γονέων/κηδεμόνων τους.
  2. Παρασκευή 22/03/2024, 11:45 ενώπιον της εισόδου των γραφείων του ΙΚΑ, πίσω από την πλατεία Μαρία Δημάδη, θα περιμένει ο εκ/κός Τσέλιος Ευστάθιος τους έξι μαθητές της σημαίας και τον καταθέτη για την κατάθεση στεφάνων. Οι μαθητές φορούν άσπρο πουκάμισο, μπλε παντελόνι και μπλε γραβάτα. Οι μαθήτριες άσπρο πουκάμισο, μπλε φούστα και μπλε φουλάρι, καλσόν στο χρώμα του δέρματος. Οι μαθητές αποχωρούν με ευθύνη των γονέων/κηδεμόνων τους με την λήξη της τελετής.
  3. Δευτέρα 25/03/2024, 8:15, το σύνολο των μαθητών προσέρχεται στο σχολείο. Η σημαία και το τμήμα με τις παραδοσιακές στολές θα προμηθευτούν στολές από τον πολιτιστικό σύλλογο Δοκιμίου “Η ΠΡΟΟΔΟΣ” και από το σχολείο. Τα υπόλοιπα παιδιά θα φορούν: οι μαθητές φορούν άσπρο πουκάμισο, μπλε παντελόνι και μπλε γραβάτα, οι μαθήτριες άσπρο πουκάμισο, μπλε φούστα και μπλε φουλάρι, καλσόν στο χρώμα του δέρματος. Θα ακολουθήσουν εκκλησιασμός, παρέλαση εντός του Δοκιμίου, κατάθεση στεφάνων στο μνημείο στο σχολείο. Οι μαθητές αποχωρούν με ευθύνη των γονέων/κηδεμόνων τους.
  4. Δευτέρα 25/03/2024, 11:00-11:15 οι μαθητές που παρελαύνουν στο Αγρίνιο προσέρχονται, με μέριμνα των γονέων/κηδεμόνων τους στην γωνία απέναντι από την είσοδο του Αρχαιολογικού Μουσείου Αγρινίου (έναντι ξενοδοχείου Μαρπέσσα”), όπου θα περιμένει ο Υποδ/ντής του σχολείου, κ. Κυριλής.  Με το πέρας της παρέλασης στο Αγρίνιο οι γονείς/κηδεμόνες παραλαμβάνετε τους μαθητές ενώπιον του καταστήματος Σκαλιστής.
  5. Από Τρίτη 26/03/2024, οι παραδοσιακές στολές επιστρέφονται με ευθύνη των οικογενειών είτε τον πολιτιστικό σύλλογο Δοκιμίου “Η ΠΡΟΟΔΟΣ” είτε στο σχολείο, απ’ όπου ελήφθησαν.
DHMOS AGRINIOY PROSKLHSH 25 MARTIOY page 0002
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση