file
Γενικά Η ζωή στο Σχολείο Κανονισμός Λειτουργίας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

  1. Το σχολείο διευκρινίζει ότι οι μαθητές/τριες που δεν είναι εγγεγραμμένοι στην Πρωινή Ζώνη (7:15 8:00) έχουν ώρα προσέλευσης 8:00 8:15. Η είσοδος θα παραμένει ανοιχτή ως το πέρας της πρωινής προσευχής, όχι περισσότερο. Κατόπιν, οι εφημερεύοντες εκπαιδευτικοί έχουν την 1η διδακτική ώρα, και δεν δύνανται να ανοιγοκλείνουν, και να ελέγχουν την καγκελόπορτα. Είναι πρακτικά αδύνατον, πέρα από το ότι έτσι προβλέπεται.
  2. Οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριων οφείλετε:
  • να ενημερώνετε εγκαίρως το σχολείο για την οποιαδήποτε/παραμικρή αλλαγή στα στοιχεία επικοινωνίας μαζί σας, προσκομίζοντας αυτά με τον προσφορότερο τρόπο ώστε να φτάνουν σε εμάς ορθά. 
  • να ελέγχετε ενδελεχώς και ανελλιπώς τις τσάντες των παιδιών για τυχόν έγγραφα που τους έχουν διανεμηθεί (ενημερώσεις, υπεύθυνες δηλώσεις, κλπ.) και τα οποία πρέπει να επιστραφούν στο σχολείο  ενυπόγραφα. Τα έγγραφα αυτά οφείλετε να φροντίζετε μέσω των μαθητών, ή/και αυτοπροσώπως, να επιστρέφουν στο σχολείο το αργότερο εντός τριών(3) εργάσιμων ημερών, εκτός εάν αναγράφεται κάποια άλλη προθεσμία. Η συνήθης προθεσμία που απαιτείται για οποιαδήποτε ενέργεια/δράση/αίτηση, είναι αυτή. Μετά το πέρας αυτού του διαστήματος, φεύγουν από την Δ/νση του σχολείου τα αντίστοιχα έγγραφα.
  • να προσέρχεστε στο σχολείο για οποιαδήποτε εργασία/συνεργασία/κλπ. με τη Δ/νση του σχολείου, με προσυνεννοημένο/προκαθορισμένο ραντεβού, είτε έχοντας επικοινωνήσει τηλεφωνικά, είτε ηλεκτρονικά (email). Είναι πολύ σημαντικό, ώστε να διεκπεραιώνονται τα αιτήματά σας με τον ταχύτερο και ευκολότερο τρόπο, πρώτα για εσάς, και μετά και για την Δ/νση του σχολείου. Συγκεκριμένα, όσοι από εσάς επιθυμείτε γονική άδεια για τις ημέρες που προσέρχεστε να ενημερωθείτε από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς των τμημάτων, κρίνεται βολικό και εξυπηρετικό η Δ/νση του σχολείου να ενημερώνεται από προηγούμενη μέρα, ώστε να ετοιμάζεται το έγγραφο εγκαίρως.   

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση