enimrosi goneon 348x215 1
Ανακοινώσεις Γενικά

Ενημέρωση Γονέων & Κηδεμόνων – Μεταφορά Μαθητών για το σχ. έτος 2024-25 – Δ.Σ. Δοκιμίου

Ως  την Παρασκευή 26/01/2024, προσκομίζετε στο σχολείο τα εξής δικαιολογητικά:

  1. Αίτηση / Υπεύθυνη δήλωση, είτε δια ζώσης κατόπιν ραντεβού, είτε με τον μαθητή/τρια(έχει δοθεί το έγγραφο στα παιδιά) ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο: mail@dim-dokim.ait.sch.gr , με αποδέκτη την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, όπου δηλώνετε

α) ότι έχει τη γονική μέριμνα του μεταφερόμενου μαθητή,

β) τον αριθμό του δελτίου ταυτότητας, του ΑΦΜ και τη ΔΟΥ,

γ) ότι για άλλους μαθητές-μέλη της αυτής οικογενείας, που φοιτούν στο ίδιο σχολείο ή σε σχολεία με κοινή έδρα, δεν έχει καταβληθεί ούτε θα ζητηθεί να καταβληθεί στο μέλλον επίδομα για τα αυτό χρονικό διάστημα.

  1. Φωτοαντίγραφο λογαριασμού κοινής ωφέλειας στο όνομα του κηδεμόνα του μαθητή (ηλεκτροδότησης, ύδρευσης, φυσικού αερίου, σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας) ή τελευταίο εκκαθαριστικό στο όνομα του κηδεμόνα του μαθητή ή του κατά νόμο επιτρόπου αυτού. Υπεύθυνες δηλώσεις φιλοξενίας δεν γίνονται δεκτές.

Σε περίπτωση κατά την οποία η διεύθυνση κατοικίας είναι ασαφής ή αμφισβητήσιμη, η τεχνική υπηρεσία του Δήμου όπου κατοικεί ο μαθητής βεβαιώνει με γεωαναφορά τον τόπο κατοικίας του καθώς και την απόσταση από το σχολείο φοίτησης. Κατά τον υπολογισμό της απόστασης, λαμβάνεται υπόψη η συντομότερη και ασφαλέστερη ενδεδειγμένη πεζή διαδρομή του τόπου κατοικίας των μαθητών από την είσοδο της σχολικής μονάδας στην οποία φοιτούν.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση