ρφγγ44
Γενικά Εκδηλώσεις Πολιτισμός

Η μεγάλη εθνική γιορτή του “ΟΧΙ”

Με μια πανέμορφη και άκρως ενδιαφέρουσα γιορτή το σχολείο μας τίμησε και φέτος την μεγάλη εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Η δασκάλα της Δ΄ Δημοτικού κα Ειρήνη Θανασοπούλου, η θεατρολόγος μας κα Ματίνα Λυσικάτου και η μουσικός μας κα Γεωργία Τριανταφύλλου, ετοίμασαν δύο πολύ ωραία θεατρικά τα οποία και πλαισίωσαν με τα αντίστοιχα χορωδιακά τραγούδια.

23234φ

ρφγγ44

ςςε33

γγτ4

Επίσης λόγω της γιορτής της σημαίας έγινε ειδική αναφορά στην ιστορία της γαλανόλευκης και παρουσιάστηκαν οι σημαιοφόροι και οι παραστάτες τόσο για τη γιορτή της 28ης Οκτωβρίου όσο και για αυτή της 25ης Μαρτίου.

4345

33

Στην γιορτή το λόγο πήραν επίσης η Διευθύντρια του σχολείου κα Ευφροσύνη Ζάχαρη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων κος Γιώργος Αγραφιώτης και ο Πρόεδρος της κοινότητας κος Δημήτρης Στεφανάτος. Όλοι τους εξήραν την προσπάθεια των παιδιών και δώσαν τις ευχές τους για τη μεγάλη εθνική γιορτή.

ρτρ44

γφγφ4434

Το ενδιαφέρον του κοινού έμεινε αμείωτο μέχρι το τέλος, όπου όλα τα παιδιά μαζί έψαλαν τον εθνικό ύμνο και κατόπιν αντιπροσωπεία του σχολείου μας με τη συνοδεία του καθ. φυσικής αγωγής κου Ανδρέα Κυριλή κατευθύνθηκαν στο Αγρίνιο για την προγραμματισμένη κατάθεση στεφάνου στη μνήμη των πεσόντων ηρώων.

katathesi stefanon 40 1
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση