kgl english 080619
Αγγλικά Γενικά

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ / KANGAROO LANGUAGE CONTEST, KGL, 2024

unnamed

Το KGL Contest είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος διαγωνισμός παγκοσμίως και μια διασκεδαστική εμπειρία για τους μαθητές σας. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όλους τους μαθητές έως 17 ετών, που μαθαίνουν την αγγλική γλώσσα ως ξένη γλώσσα. Τα τεστ του KGL έχουν δημιουργηθεί με τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές και όλα τα επίπεδα είναι διαμορφωμένα σύμφωνα με το CEFR.

Ο διαγωνισμός διεξάγεται σε 2 στάδια, διενεργείται για τα επίπεδα Pre-A1, Α1, Α2, Β1, Β2 και το 100% των συμμετεχόντων λαμβάνουν μετά το πρώτο στάδιο, πιστοποιητικό με την συνολική τους βαθμολογία.

Το 1ο στάδιο αποτελείται από ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών και οι συμμετέχοντες έχουν 60 λεπτά για να ολοκληρώσουν το τεστ (ο χρόνος στο Pre-A1 είναι 45 λεπτά).

Δείγματα μπορείτε να δείτε ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:
KGL Contest STAGE ONE SAMPLE MATERIALS

Το 2ο στάδιο αποτελείται από τεστ πολλαπλών επιλογών, το οποίο περιλαμβάνει listening, reading & writing. Οι χρόνοι για το 2ο στάδιο είναι:

Pre-A1 60 minutes
A1 – 75 minutes
A2 – 80 minutes
B1 – 80 minutes
B2 – 90 minutes

Ο finalist σε κάθε επίπεδο, εκτός του επιπέδου Pre-A1, συμμετέχει μαζί με τους finalists από άλλες χώρες σε μία τριήμερη εκδήλωση (Global Winner contest ). Ο Global Winner επιλέγεται με βάση τις επιδόσεις σε ένα τεστ και μια έκθεση και κερδίζει χρηματικό έπαθλο, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για εκπαιδευτικό σκοπό. Βραβεία διανέμονται και στους διαγωνιζόμενους που λαμβάνουν την 1η, 2η, και 3η θέση για κάθε επίπεδο βάση της απόδοσης τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βραβεία, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.kglcontest.org/global_event/ και για τους όρους του διαγωνισμού παρακαλούμε ακολουθήστε τον σύνδεσμο https://www.kglcontest.gr/competition-rules/

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν 15/10/2023, υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω του KGL Contest Portal και λήγουν στις 19/01/2024. Το 1ο στάδιο θα διεξαχθεί 03/02/2024 και το δεύτερο 16/03/2024. Για να μπορέσει ένα σχολείο να κάνει αιτήσεις θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 10 συμμετοχές ανεξαρτήτως επιπέδου. Αν δεν υπάρχει ο απαιτούμενος αριθμός, αλλά υπάρχουν ενδιαφερόμενοι μαθητές, μπορούν να δηλωθούν μεμονωμένα. Το κόστος ανά συμμετοχή ανέρχεται στα 17 ευρώ ανεξαρτήτως επιπέδου.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2105236253 ή στο email info@hec.edu.gr και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση