αρχαιολογικό μουσείο 4
Γενικά Πολιτισμός

Ιστορία, τέχνη και … ποδόσφαιρο

Την Πέμπτη, 9/3/2023 οι μικροί μαθητές της Α΄ και Β΄ τάξης του σχολείου μας επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ στο γήπεδο του Παναιτωλικού, την Γλυπτοθήκη Χρ. Καπράλου και το Αρχαιολογικό Μουσείο Αγρινίου.

Η φιλοξενία στις εγκαταστάσεις της ομάδας μας ήταν υποδειγματική. Οι μαθητές  ενθουσιάστηκαν με την ιστορία του Παναιτωλικού και υποσχέθηκαν να ανταποδώσουν τη χαρά που πήραν  με μια μικρή γιορτούλα στο χώρο του σχολείου για τους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού.

Ο χώρος της Γλυπτοθήκης Χρ. Καπράλου με τα υπέροχα γλυπτά του Παναιτωλιώτη γλύπτη εντυπώθηκε στη μνήμη των μαθητών που ρωτούσαν γιαυτά ακόμη κι όταν επέστρεψαν στο σχολείο.

Όμως το Αρχαιολογικό Μουσείο και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους αρχαίους μύθους της περιοχής καθήλωσε τα μικρά παιδιά που έκαναν εκείνη τη μέρα την πρώτη τους επίσκεψη σε Αρχαιολογικό Μουσείο (ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την κ.Γαβρίνα).

Όλα κύλησαν ομαλά και οι δασκάλες των Α1, Α2, Β1, Β2 (Ειρήνη Σκανδάλου,Βάσω Βασιλείου,Λένα Σαμαρά και Γιάννα Φραγκοπούλου )δήλωσαν την ικανοποίησή τους για την επίτευξη των στόχων αυτής της διδακτικής επίσκεψης.

αρχαιολογικό μουσείο 1

αρχαιολογικό μουσείο 2

αρχαιολογικό μουσείο 3

αρχαιολογικό μουσείο 5

Γλυπτοθήκη Καπράλου 1

Γλυπτοθήκη Καπράλου 2

γήπεδο 1 1

γήπεδο 2

γήπεδο 5

γήπεδο 3 2

γήπεδο 4
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση