συναισθηματα
Εκδηλώσεις Η ζωή στο Σχολείο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

Αγιασμός για το σχολικό έτος 2020-21

Αγαπητοί γονείς

Σας γνωρίζουμε ότι ο αγιασμός του Σχολείου θα πραγματοποιηθεί στις 14/09/2020 ημέρα Δευτέρα, στις 10:30 π.μ.  Αμέσως μετά θα διανεμηθούν τα βιβλία. Οι μαθητές θα ενημερωθούν για το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας από τους δασκάλους τους. Για την αποφυγή συνωστισμού,  δεν θα επιτραπεί η είσοδος των γονέων στο χώρο του Σχολείου, οι οποίοι θα εκπροσωπηθούν από το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων. Οι μαθητές θα φορούν μάσκα προσώπου κατά την προσέλευσή τους. Η προσέλευση – μεταφορά των μαθητών θα γίνει κανονικά στις 8:15 π. μ.. Οι μικροί μαθητές της 1ης δημοτικού θα παραλάβουν αναμνηστικά δώρα για την πρώτη τους μέρα στο σχολείο από το σύλλογο γονέων & κηδεμόνων.

Για την ασφάλειά σας και την ομαλή λειτουργία του σχολείου μας με γνώμονα την πρόληψη από τη διασπορά  του COVID-19, είναι εξαιρετικά σημαντικό να προσέξετε τα εξής:

1.     Τα παιδιά που εμφανίζουν πυρετό, βήχα ή άλλα συμπτώματα συμβατά με covid-19 (δυσκολία στην αναπνοή, μυαλγίες, ρίγος, πονοκέφαλος, δυσκαταποσία, ρινική  συμφόρηση/καταρροή, ναυτία/έμετος, κοιλιακό άλγος/διαρροϊκές κενώσεις) απαγορεύεται να προσέρχονται στο σχολείο. Πριν την αναχώρηση από το σπίτι τα παιδιά να θερμομετρούνται.

2.       Κάθε παιδί πρέπει να είναι εφοδιασμένο με δύο (2)  τουλάχιστον καθαρές μάσκες, σε ξεχωριστό σακουλάκι η κάθε μια, καθώς και με αντισηπτικό υγρό ή μαντηλάκια και ατομικό μπουκαλάκι νερού.

3.        Για την αποφυγή συνωστισμού, η ενημέρωση των γονέων θα γίνεται εξ αποστάσεως. Αν συντρέχουν ειδικοί λόγοι, η επίσκεψη στο σχολείο θα γίνεται κατόπιν ραντεβού και με τη χρήση μάσκας.

Ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά κάθε  πρόοδο στα παιδιά, υγεία και  ό,τι καλύτερο στις οικογένειές σας.  

                                                   Ο Διευθυντής

                                                Κόκκοτος Βασίλης

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση